Uslovi i pravila korišćenja

Dobrodošli i hvala što koristite sajt Stiker.rs. Ovaj sajt se sastoji od sadržaja postavljenih od strane drugih lica, naših korisnika i linkova koji vode do drugih web stranica. Iz tih razloga vam savetujemo da pažljivo pročitate Uslove i pravila korišćenja i da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja.1 Ko može da koristi sajt Stiker.rs


Sajt Stiker.rs mogu koristiti sva privatna lica starija od 13 godina. Prilikom formiranja korisničkog naloga molimo vas da navedete vaše tačne podatke jer nismo odgovorni za njihovu istinitost. Molimo naše korisnike da se lažno ne predstavljaju tj. da se ne koriste tuđim podacima. Ukoliko otvarate korisnički nalog u ime kompanije, organizacije, verske ili neke druge grupe smatramo da vaš nalog ukljucuje i vašu kompaniju, organizaciju,… pa se ova pravila i na njih odnose, kao i njihova saglasnost sa istim.
Ukoliko želite da koristite sadržaje sa našeg sajta u komercijalne ili druge svrhe kojima se ostvaruje profit morate otvoriti biznis nalog.

U prevodu: Ne koristite ovaj sajt ukoliko imate manje od 13 godina. Takođe, ako vas šef natera da se služite našim sadržajima u reklamne svrhe, morate otvoriti biznis nalog.2 Tvoj sadržaj


Stiker.rs svojim korisnicima omogućava postavljanje raznih sadržaja kao što su fotografije, komentari, crteži, itd. Sav sadržaj postavljen od strane jednog korisnika pripada njemu, ali zadržavamo pravo da ga prikazujemo drugima kao i da im omogućimo da se koriste njima.

Ukoliko ugasite nalog ili obrišete neke od vaših sadržaja oni se i dalje mogu nalaziti na našem sajtu zbog mogućnosti njihovog deljenja sa drugim korisnicima. Sadržaji koje postavljate ne smeju sadržati ružne reci, psovke, klevete, uvrede bilo koje vrste, pornografiju. Takođe je zabranjeno prikazivanje sadržaja koji krše srpske i/ili međunarodne zakone. Želimo da naš sajt učinimo što boljim, pa vas molimo da se pridržavate ovih pravila.

Mišljenje naših korisnika nam mnogo znači. Nastojaćemo da budemo što uspešniji i ukoliko imate bilo kakvu sugestiju, obratite nam se. Vaš doprinos nećemo pripisati našim zaposlenima.

U prevodu: Ako postavite neki sadržaj na naš sajt taj sadržaj formalno i dalje pripada vama, ali mi ga možemo prikazivati drugima, isto kao što se i drugi mogu njime koristiti. Ukoliko želite da vaš sadržaj ostane samo vaš - ne prikazujte ga na našem sajtu. Ne koristite psovke ili druge ružne i neprimerene reči. Ukoliko znate kako da poboljšate naš sajt, slobodno nam se obratite.3 Autorska prava


Molimo naše korisnike da se koriste isključivo sopstvenim i da ukoliko postavljaju tuđe sadržaje, navedu čiji su. U suprotnom, to činite na sopstvenu odgovornost, a naš sajt neće snositi nikakve posledice.

U prevodu: Poštujemo svoje korisnike, ali i autorska prava drugih lica pa vas molimo da ih poštujete i vi.4 Sigurnost


Sigurnost naših korisnika nam je veoma bitna. Međutim, ne možemo garantovati da neko treći neće ugroziti naš sigurnosni sistem. Iz tog razloga vas molimo da nas u slučaju bilo kakve zloupotrebe o tome obavestite.

U prevodu: Ako vam neko hakuje nalog ili sumnjate da vam je nalog hakovan, pošaljite nam obaveštenje o tome.5 Sajtovi, linkovi i usluge trećih lica


Naš sajt može posedovati linkove koji vode do drugih web stranica. Za sav sadržaj koji se na njima nalazi nismo odgovorni. Ukoliko pristupate ovim sajtovima to činite na sopstvenu odgovornost.

U prevodu: Sadržaji na našem sajtu su super, ali nismo odgovorni ako nekada to nisu.6 Onemogućavanje korišćenja sajta Stiker.rs


Zadržavamo pravo da bilo kom korisniku u bilo kom trenutku onemogućimo korišćenje našeg sajta bez predhodnog obaveštenja ili najave.

U prevodu: Ukoliko činite nešto što nije u skladu sa našim pravilima mi ćemo vam ukinuti nalog.7 Odšteta


Ukoliko koristite sadržaje sa našeg sajta u komercijalne ili druge svrhe, a pritom nanesete štetu nekome, tu štetu sami plaćate. Ako nama upute tužbu, zahtev za odštetu ili neki sličan zahtev, a za to su odgovorni naši korisnici, na njima (našim korisnicima) je da to i plate. Mi ni na koji način nismo odgovorni za sadržaje na našem sajtu, a ni za njihovu (zlo)upotrebu.

U prevodu: Ako nas tuže zbog nečeg što ste vi uradili - vi ćete platiti našu kaznu.8 Odricanje od odgovornosti


Za sadržaje na našem sajtu nismo odgovorni, bilo da su jasno iskazani ili da imaju neko skriveno značenje. Sajt nije odgovoran za tačnost, kompletnost, pouzdanost, ili dostupnost informacija odnosno drugih sadržaja koji se prikazuju, kao što nije odgovoran ni za brisanje, neuredno ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Naš sajt čini sve ono što njegovi korisnici sami postave. Trudićemo se da vam pružimo što bolju uslugu, a ukoliko u nekom trenutku njome ne budete zadovoljni, obavestite nas.

U prevodu: Sve što vidite na našem sajtu drugi su postavili. Ukoliko vam se nešto ne svidi, smatrate da vređa vas ili nekog drugog, kazite nam da probamo to da rešimo.9 Ograničenje odgovornosti


Sajt Stiker.rs neće biti odgovoran za indirektnu, slučajnu, posledičnu, direktnu ili bilo kakvu drugu štetu ili za bilo kakav gubitak prihoda ili profita bilo da smo uključeni direktno ili indirektno. Takođe ne odgovaramo za bilo kakav gubitak podataka ili bilo koji drugi materijalni ili nematerijalni gubitak koji moze biti rezultat vašeg korišćenja ili nemogućnosti korišćenja sadržaja sa našeg sajta ili upotrebe sadržaja koji je postavljen od strane trećih lica, uključujući, bez ograničenja, klevetničko, uvredljivo ili nezakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih lica, neovlašćen pristup ili izmenu vaših sadržaja.

U prevodu: Ukoliko vam je , po vašem mišljenju, naneta bilo kakva šteta korišćenjem ili onemogućavanjem korišćenja našeg sajta, nismo odgovorni.10 Promena uslova i pravila korišćenja


Sajt Stiker.rs može iz različitih razloga da menja Uslove i pravila korišćenja na koje ste predhodno dali svoju saglasnost. Ukoliko do ovih promena dođe naši korisnici će o tome biti blagovremeno obavešteni. Takođe će jasno i uočljivo biti prikazani i na našem sajtu.

U prevodu: Ukoliko dođe do bilo kakvih promena na našem sajtu to ce biti jasno i prikazano, a u posebnim slučajevima sami korisnici će biti ponaosob obavešteni.